lunes, 27 de agosto de 2012

MENYSPREU DEL GOVERN ALS JOVES


 

LA JSC ACUSA AL GOVERN DE MENYSPREAR A LA JOVENTUT I CONVERTIR-LA EN DIANA DE LES SEVES POLÍTIQUES

 

La  Joventut Socialista de Catalunya avisa d’una tardo calenta i denuncia que les polítiques del Govern Central i la Generalitat estant enviant a tota una generació  a  “ l emigració o la misèria “

En paraules del seu 1er Secretari, Javier López, “aquest estiu demostra l’absolut menyspreu dels governants per l’estat de la joventut i pel futur del seu país”.

Les polítiques de retallades dels diferents Governs han afectat directament a la joventut però el paquet de mesures aprovades i aplicades aquest estiu col•loca a tota una generació en estat “d’absoluta emergència nacional”.

“La joventut catalana pateix una taxa d’atur juvenil del 52%. La reforma sanitària deixa fora del servei d’assistència als majors de 26 sense cotitzacions. La renda bàsica d’emancipació ha desaparegut, una de les poques eines públiques per la joventut. El cost de les taxes universitàries i de formació professional s’ha disparat fent-se inaccessible per molts i les beques s’han restringit notablement. A la vegada es protegeixen les subvencions als col•legis d’èlit vinculats al Opus Dei.”

“El Conseller d’Ocupació només dona una resposta (en seu parlamentària) a la situació laboral dels joves: l’emigració. Per acabar, les restriccions del Plan Prepara deixen sense ajuda de 400 euros a molts joves que han hagut de tornar a les seves cases familiars. Aquest és el menyspreu indigne i insuportable que pateixen molts dia rere dia”.

Vam dir que fins Setembre no tornaríem però aquest Govern no para d’atacar a la Joventut, i no ens  podem quedar callats, així que la Joventut Socialista de Calafell, ja tornem a estar a disposició de tots .

No hay comentarios:

Publicar un comentario