jueves, 10 de enero de 2013

#Ens Roben El futur

La JSC inicia una campanya de denúncia d’aquesta situació amb el lema #EnsRobenElFutur i, juntament amb altres joventuts europees, forma part de la campanya "Rise Up" contra l'austeritat


 
 
 
"L'actual situació d'atur i les polítiques contraproduents que realitzen els Governs d'Espanya i Catalunya converteixen la situació en una bomba de rellotgeria social".

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) denuncia la dramàtica, insostenible i insuportable situació de la joventut espanyola i catalana que es troba amb un 57,6% d’atur. "La situació és insuportable des del punt de vista econòmic, social i polític. Desaprofitem una part important del talent, excloem socialment a tota una generació que sota aquestes condicions és impossible que confiï en les institucions" assegura Javi López, primer secretari de la JSC.

A més, els nostres Governs no fan més que abocar als joves aturats a l'emigració i tractar amb frivolitat i insensibilitat la realitat. Com l’anterior Conseller d’Ocupació que parlava en seu parlamentària de servir cafès a Londres o la secretària general de Immigració i Emigració del Govern estatal que mencionava l’esperit aventurer dels joves per explicar l’augment de l’emigració juvenil.

Necessitem que els Governs facin un canvi radical immediat de les seves polítiques, a més, ho facin amb un projecte compartit amb la Unió Europea. "Si no acabem amb l'austeritat, l'austeritat acabarà amb nosaltres". En aquest sentit, la JSC ja forma part d'un grup de 10 organitzacions juvenils socialistes de 10 països d'Europa que ha iniciat una campanya europea “Generació de la Crisi: Rise Up!”, fent una crida al Consell Europeu i al Parlament Europeu a rebutjar l’austeritat i actuar immediatament a favor d’una Europa de l’ocupació, l’ecologia i la democràcia.

Per últim i per tal de denunciar la situació i presentar públicament diferents solucions, la JSC iniciarà una campanya sota el lema #EnsRobenElFutur perquè hem de deixar clar que “la nostra generació viu nul·les expectatives vitals i el segrest del seu present”. La campanya inclourà accions a les institucions i una denúncia clara i contundent de la situació per convertir en crit el dolor de tota una generació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario