jueves, 8 de marzo de 2012

Calafell ja té Joventuts Socialistes!



Benvinguts i benvingudes al bloc dels joves socialistes de Calafell. Un espai que hem creat perquè la gent jove amb empenta i ganes de millorar el nostre poble pugui dir la seva.

La Joventut Socialista de Catalunya defensa valors universals del pensament progressista: la justícia social, la igualtat d’oportunitats i la solidaritat,  elements claus del nostre desenvolupament humà i social.

Per això  hem creat les JSC de Calafell, perquè volem amb reflexió, debat i formació crear un discurs  autònom i novedós amb capacitat d'incidència a la societat del nostre municipi.

Volem ser una veu de referència que fomenti la participació juvenil a la política municipal.

Si ets jove, ets d’esquerres i tens ganes de lluitar per un món millor, més igualitari, més just, i estàs en contra de les injustícies de la dreta catalana i espanyola, aquest és el teu espai.

Ara més que mai aquesta es la teva organització!

Ara més que mai toca lluitar!!!

4 comentarios:

  1. Felicitats a tots els què ho heu fet possible! La joventut ha de ser l'aposta del "Nou PSC" que ha començat fort i amb il·lusió a Calafell. Entre tots hem de fer front comú a les dretes que pretenen retallar els nostres drets socials, aprofitant la crisi.

    Hem de crear, entre tots, una alternativa que protegeixi allò aconseguit després de tants anys de lluita. Aquesta alternativa passa per la joventut i per un canvi important en el plantejament de les polítiques que s'estan fent. Cal recuperar els valors de l'esforç i l'austeritat, però repartint millor la riquesa i fent que, els que més tenen, més participin en protegir aquests drets assolits.

    Segur que, des d'aquest espai, també es demostrarà que, a Calafell, les esquerres s'estan renovant profundament i recuperant els ideals que tant les caracteritzen: justícia social, llibertat i igualtat.

    ResponderEliminar
  2. Felicidades jóvenes, os deseo mucha suerte y mucha actividad, espero que os pongáis las pilas y entre todos frenar a esta derecha capitalista insaciable, ánimos y adelante.

    ResponderEliminar
  3. El socialismo de calafell está de enhorabuena. Para que haya fuerza y renovación de ideas, es imprescindible que las generaciones más jóvenes se comprometan y ofrezcan proyectos y propuestas nuevas.

    Calafell ya dispone de un grupo de personas jóvenes y valientes que velarán por los derechos y las libertades de las personas. En breve constituiremos las JSC de Calafell. Felicidades a ese grupo de personas que están dispuestos a trabajar y esforzarse por la defensa de las convicciones progresistas que nos hacen a todos iguales: la igualdad de oportunidades y la justicia social.

    Espero también que a partir de este espacio de debate y de transmisión de la información se propague toda una ideología de izquierdas que tanto bien ha hecho a la sociedad y que tanta falta nos hace en momentos como estos en que la derecha está actuando de una manera totalmente reprochable, coartando derechos históricamente adquiridos.

    La política debería ser un instrumento utilizado en favor de todos los ciudadanos, pero en especial, que promoviera ayudas a los que menos tienen. En esta línea se ha trabajado durante varios años en nuestro país, en la fortaleza del estado del bienestar y de las libertades. Pero, desafortunadamente, esta manera de hacer política se está perdiendo desde hace unos meses, desde que gobierna la derecha.

    Adelante jóvenes, tenéis todo nuestro apoyo!!

    ResponderEliminar