sábado, 24 de marzo de 2012

La JSC al #14CongrésJSC #energiesrenovades


Durant els dies 23, 24 i 25 març celebrem al Tecnocampus de Mataró el 14è Congrés Nacional de la Joventut Socialista de Catalunya. El Congrés Nacional és el màxim òrgan de decisió política i orgànica de la nostra organització.

Ahir divendres 23, vam inaugurar el Congrés amb les intervencions de diverses personalitats polítiques relacionades amb l’organització i el PSC dintre del territori del Maresme. Desprès es van presentar  i debatre  els informes de gestió de les diverses comissions: Garanties Estatutàries, Control Financer, Mesa del Consell Nacional de la JSC, Consell Nacional del PSC, Comitè Federal de JSE i el de la Comissió Executiva Nacional. Finament van ser votats pels delegats i  tot van ser aprovats per un tant per cent de vots positius elevat.

L’executiva nacional després de l’informe de gestió va ser acomiadada amb gran ovació per la feina ben feta durant aquests darrers tres anys, i des de aquí volem felicitar a tota l’executiva amb una menció especial a les companyes de Comarques Tarragonines Martina Garcia i Jessica Moya.

Vam Clausurar el dia constituint les comissions de treball.

Avui dissabte 24, els delegats ens estem dedicant a treballar en les comissions de les ponències política, organitzativa i d’estatuts per defensar les esmenes presentades al s document marc, on queden reflectides les possibles línies polítiques i organitzatives a desenvolupar durant el proper mandat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario