jueves, 19 de julio de 2012

AVUI TOTS AL CARRER !!!

Contra el cop més terrible a l'Estat del Benestar, dut a terme pel govern del Partit Popular

                                     
 
 
En els darrers dies el Govern del Partit Popular ha portat a terme el cop més terrible a l’Estat del Benestar de tota l’època democràtica, és per aquest motiu que hem de sortir al carrer a manifestar-nos.

El Govern de Rajoy ens ha tornat a mentir, deien que Espanya no havia patit un rescat, que era tant sols una línia de crèdit i que no tindria conseqüències ni contrapartides, però la realitat es que el Govern d’Espanya ha estat obligat a acceptar unes condicions que imposa la UE per al rescat bancari espanyol.

Davant d’aquesta situació la Joventut Socialista de Catalunya convoca la ciutadania, i especialment els i les joves, a participar activament de les manifestacions que tindran lloc el dijous 19 de juliol.
No podem quedar-nos quiets, hem de donar un resposta immediata. Fem una crida a participar de tots moviments que surtin contra aquestes mesures antisocials que carreguen els abusos del sector financer sobre l'esquena de la ciutadania. Intensificant, per tant, l'atac a les classes populars i el blindatge dels privilegis d'una minoria.
Convocatòries de diferents ciutats:
  • Barcelona: 19:30 hores, manifestació de plaça Urquinaona amb Ronda Sant Pere fins a Pla de Palau. Punt de trobada, davant de Starbucks de Plaça Urquinaona a les 19:00h.
  • Girona: 19:30 hores, manifestació des de la plaça de la Independència, fins a davant de la delegació del govern central.
  • Lleida: 19:30 hores, concentració davant la seu de la delegació del govern central.
  • Tarragona: 19:30 hores, manifestació amb inici a la plaça Imperial Tarraco. Punt de Trobada, davant l'antic edifici de la facultat de lletres a la Plaça Imperial Tarraco a les 19:15h
  • Vic: 19:30 hores, concentració a la Plaça Major de Vic.
  • Terres de l'Ebre: 18:30 hores, concentració a la Plaça Barcelona de Tortosa.
  • Terrassa: 19 hores, manifestació des de la Plaça Lluís Companys.
  • Sabadell: 19 hores, manifestació des de la Plaça Marcet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario