domingo, 31 de agosto de 2014

LA JSC DE CALAFELL INICIA UNA RECOLLIDA DE MATERIAL  ESCOLAR
 



La JSC de Calafell ha iniciat una campanya de recollida de material escolar que es durà a terme fins a mitjans de setembre, coincidint amb l'inici del curs escolar.

"En aquests moments en què la crisi, sumada a l'austericidi derivat de les polítiques de CiU i PP, provoca tant de patiment i de desesperació a tants i tants nuclis familiars des de la JSC volem multiplicar els nostres esforços per estar al costat i ajudar a aquells que més ho necessiten.

"La campanya té com a objectiu donar el màxim suport a les famílies calafellenques que es troben amb greus dificultats per comprar material escolar per als seus fills com a conseqüència de l'augment de l'IVA i de les retallades de CiU i PP".

Segons ha explicat la primera secretaria Noemí Espigares, “ hem parlat amb les AMPAS de les escoles , i dels I.E.S per saber quin tipus de material és el que necessiten, per tal de què la campanya sigui el més efectiva possible” .

També ens explica que al termini de la campanya és farà l'entrega a les AMPAS per tal de què facin el repartiment a les famílies més necessitades.

No és la primera campanya solidaria que fa la Joventut Socialista de Calafell, també van fer la campanya de: A Calafell cap nen sense joguina i van tenir molt d’èxit, per això ara han decidit començar amb la campanya , de Recollida de material escolar perquè no hi hagi desigualtats a l’hora d'anar a l'escola.

Tothom que vulgui participar en la campanya pot lliurar el material a partir de l'1 de setembre a l'agrupació socialista de Calafell, ( c/Llobregat n15 Segur de Calafell , al costat de l'estació) , de dilluns a dijous de 18:00 a 20:00,.

I als  que faran la Joventut Socialista de Calafell, pròximament.

El material pot ser nou o de segona ma pero en bon estat el material mes necessari:

Bolígrafs, folis, colors, retoladors, llapis, de colors,  i tot tipus de material escolar perquè qualsevol aportació serà bona.

La durada de la campanya serà de l'1 fins al 15 de Setembre, més informació al Facebook, de JSC Calafell.

Estem segurs que campanyes com aquesta són un exemple de com una organització política juvenil d’esquerres pot portar a terme accions concretes per ajudes a aquells que més ho necessiten. I seguirem treballant per solucionar els problemes reals dels calafellencs.

No hay comentarios:

Publicar un comentario