sábado, 19 de mayo de 2012

3Congrés JSC CCTT, SORTIM AL CARRER


Fa unes hores que la delegació de Calafell que ha participat  al 3 Congrés de la Federació de la Joventut Socialista de Catalunya de Comarques Tarragonines hem arribat a casa.

Un congrés on el nostre lema ha sigut  SORTIM AL CARRER! .



Un  congrés on els joves socialistes de les comarques del Camp de Tarragona  hem aprovat el treball de l’anterior executiva  aprovant l’informe de gestió per un 100% , hem votat la nova executiva pel següent mandat liderat per la companya Ivana Martínez.

Una executiva petita però amb molta força  , des  de Calafell hem donat el nostre suport a la nova Primera Secretaria i a tots els companys  que formen part de aquest nou equip.

Com ja hem dit liderat per la companya Ivana Martinez (Tgn) , Sofia Acosta com a secretaria de organització (Reus), Raúl Segura com a secretari de Formacio ( Santa Oliva), Mario Burzuri com a secretari de Igualtat ( Tgn) i per últim el company Ruben Sanchez  com a secretari de Imatge i   3.0.

 Tres  persones més acompanyaran aquest equip com a coordinadors comarcals , Alberto Castillo( Reus) com a coordinador del Baix Camp, la companya Jessyca Moya ( Roda de Barà)  com a coordinadora del Tarragonès, i la nostra  companya Noemi Espigares ( Calafell)  com a coordinadora del Baix Penedès.

Altres  càrrecs  de la federació que  s ‘han escollit  han sigut els Consellers per al Consell Nacional de  la JSC i Consellers per al Consell de Federació del PSC  on las nostres  companyes de l’agrupació  Emma Gallardo  ( Calafell) i Noemí Espigares ( Segur de Calafell) ha sigut escollides.

Des de la JSC de Calafell confiem que el nou equip farà un bon treball igual que s ha fet fins ara , però es cosa de tots que el projecte jove socialista arribi a tothom i això nomes es pot fer d’una manera ....

Com diu el nostre lema de Congrés



SORTIM AL CARRER!!



Salut , Socialisme i República

No hay comentarios:

Publicar un comentario