martes, 8 de mayo de 2012

La JSC al Primer de Maig de Calafell

La Joventut Socialista de Calafell va formar part de l’equip d’organització de la Festa del Treballador que l'Agrupació Socialista de Calafell va celebrar junt al Port de Segur el passat 1 de maig. Vagi per endavant que des de la JSC volem agrair als joves que van poder col·laborar durant la jornada , així com als altres companys que no van poder assistir, però que van formar part de la programació de les activitats.
Va ser una festa on els socialistes de Calafell ens vàrem reunir per celebrar una de les ocasions més commemoratives de l'esquerra, el dia internacional dels treballadors, festa per antonomàsia del moviment obrer mundial. En aquesta ocasió, la novetat va ser la ubicació de la festa, la plaça del Port de Segur. Un espai molt més obert i accessible per tots aquells que ens van acompanyar i l’altre la presencia de la JSC Calafell.
Al llarg de la jornada, vàrem programar activitats per a tothom, per als mes petits, per als joves i per a qualsevol persona que volia participar.
Al mati, després de l'esmorzar , es va realitzar la primera activitat, que va consistir en una gimcana, seguida de jocs infantils per als mes petits, on els peques s’ho van passar molt be.
Desprès del dinar, on va estar tot boníssim, i de fer el tradicional sorteig dels diferents premis -de nou els petits van tornar a ser els protagonistes traient els números premiats- vàrem continuar amb les activitats programades des de la Joventut Socialista de Calafell.
e la primea secretaria Noemí ,que va aconseguir que tothom balles a ritme e salsa i estils llatins.

En conjunt, l'1 de maig va ser un dia magnífic per als Socialistes de Calafell, i esperem que per a tots els que ens varen acompanyar també.
Però, el que volem destacar des de la JSC, es que tenim un equip de companys al partit de totes les edats amb moltes ganes de treballar pel municipi. I les GANES DE TREBALLAR SÓN LA MILLOR EINA PER ACONSEGUIR L'ÈXIT DE QUALSEVOL PROJECTE.



No hay comentarios:

Publicar un comentario