lunes, 28 de mayo de 2012

JSC SOLIDÀRIES


Les Joventuts Socialistes de Catalunya a Calafell (JSC) vam  recollir 160'51 euros per la Marató de la pobresa, durant la tarda del passat dissabte dia 26 de maig, al costat de la Confraria de Pescadors de Calafell.  Ens vam  solidaritzar amb la Marató que organitzava TV3, el diumenge dia 27 de maig. Aquest acte de solidaritat és el primer que organitzem en solitari, després de la nostra nova constitució.




La recollida de fons es feia omplint una rosa amb colors diversos, dibuixada en un paper al terra. Les persones que passejaven pel passeig s'apropaven atrets per la curiositat i feien els seus donatius per anar omplint la rosa de color



Aquesta era la imatge de la rosa, a mitja tarda. L'aspecte era notablement diferent al de l'inici i l'objectiu s'havia assolit. 160'51 euros que aniran a la Marató per combatre la pobresa i se sumaran als recollits per TV3 i les diferents entitats, associacions i particulars que han fet un acte semblant.



Volem agrair a la gent que va col·laborar amb nosaltres, perquè sense vosaltres no hagués pogut ser possible, i sense oblidar-nos de la gent que es va apropar per insultar-nos , amb  paraules de molt mal gust, fent ovació al franquisme, a aquestes persones també li volem donar les gracies .

Perquè el vostres insults no faran que deixem de creure en els nostres ideals ni faran que deixem de treballar i lluitar per un projecte d’esquerres progressista d’igualtats d’oportunitats per tothom .

Però sobre tot,tot el que  farem , ho farem amb RESPECTE i orgullosos de ser Socialistes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario